31 decembrie 2011

27 decembrie 2011

Feliz Navidad


Pentru o săptămână, care a inclus Crăciunul, Măruca şi Melinda au fost în Mexic, la soare, plajă şi bălăcit în ocean. Puerto Vallarta îi spune la staţiune, şi e situată pe coasta vestică a Mexicului, în Golful Steagurilor (Bahia de Banderas) pe mal de Ocean Pacific. S-au întors bronzate, vesele şi cu tot felul de poveşti pline de iguane, stele de mare, sand dollars, animăluţe făcute din prosop (în fiecare dimineaţă altul) şi alte mici peripeţii de vacanţă. Data viitoare cică mă iau şi pe mine-n bagaj :-).


O steluţă de mare. (Okay, două :-).)


Ţestoasă-bebe. Cei de la hotel ziceau că, judecând după mărime, ar avea doar câteva ore.


Un adevărat căţeluş de pluş. (Cred că era-n a treia zi...)


Castele de nisip. (Cu Thea, Uca şi Lara.)


Apus de soare.


Hasta la vista! 



ps/ La studiu, într-una din cele mai potrivite săli de clasă care pot exista pe planetă :-):


16 decembrie 2011

Ozzy Wizzy

Aseară, am fost toată trupa la The Wizard of Oz, un muzical inspirat de povestea cvasi-omonimă, dar într-o versiune adaptată timpurilor noastre, cu multe referințe la cultura locului („ancorată în meandrele concretului”, pe grai iliescian).

Am avut locuri în primul rând la mezanin, o poziție care s-a dovedit a fi excelentă atât din punct de vedere vizual, cât și acustic. A fost super-fain, o comedie de nota 10 care a reușit să ne bine-dispună pe toți preț de vreo două ore.

Măruca a dansat, țopăit și aplaudat aproape tot timpul, și a terminat prin a sări în sus și agitându-se atât de mult încât mi-era oleacă teamă să nu treacă dincolo de balustradă. (Au remarcat-o și câțiva din actorii de pe scenă, ca urmare primind niște bezele cu dedicație. :-))

Una peste alta, dacă sunteți prin Toronto în următoarele două-trei săptămâni, sfatul meu e c-ar fi bine să nu ratați spectacolul ăsta.